Tot eind december Trees Expo bij Medisch Centrum de Weerijs in Rijsbergen

ArtSale – Zondag 24 september a.s.!

Zondag aanstaande ’n eenmalige, fancy “ArtSale” in mijn atelier in de Krabbebossen aan de Rijsbergseweg 50 te Rijsbergen! Vanwege de komende verhuizing gaan ook vele mooie werken voor zachte prijsjes naar ’n nieuwe locatie, sla nu uw slag!
Als muzikale verrassing is er in de ochtend een uniek optreden van Desiree van Warmerdam, u bent allen van 11:00-16:00 uur van hárte welkom,  kom dat zien!

Kunst biedt troost en hoop in bange dagen

De expositie ‘Troost en Hoop’ is van zaterdag 3 december tot en met zondag 29 januari in Het Gele Huis in Princenhage te bewonderen.
In deze expositie tonen 19 kunstenaars één van hun werken dat uiting geeft aan dit thema. Onder hen zijn enkele kunstenaars die hun sporen (deels) in Breda verdienden:
Trees Brekelmans, Lily de Bruijn, Y. Né, Peter Hengst, José Jonkers, Laura Pel, Shorsvan Ibrahim, Annemie Jaspers, Ben Verschuren, Martin van Wagenvoorde, Ada Krowinkel, Anja Barendrecht, Lanne Verheijen, Felix van Breugel, Cora van Wanrooij, Lidy Meier, Lucienne Smit, Mieke van Zundert en Ad Marijnissen.

Trees – Art | LookBook

Klik midden op onderstaande afbeelding om “fullscreen” te bladeren in het LookBook:

Mr Fausto bij Jet’s Outlet – Ginneken

Mr Fausto is “op reis” en heeft een plekje gevonden in de etalage bij “Jet’s Outlet” aan de Ginnekenweg, die helemaal in stijl en kleur is aangepast!

De expositie ‘Troost en Hoop’ is gratis te bezoeken en zal te zien zijn op vrijdagen en zondagen van 14:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdagen van 11:00 tot 17:00. In de kerstweek is Het Gele Huis extra open op 26, 29 en 30 december van 14:00 uur 17:00 uur. Het Gele Huis is gesloten op 24, 25, 31 december en 1 januari.

Op zaterdag 17 december een lezing ‘Maria, moeder in de kunst’. Op diverse dagen zijn er live optredens van muzikanten, waaronder ‘De Madammen’ (zang), folksongs door het duo Peter (luitspeler) en Christine (zang), een kwartet met kamermuziek. Een gedetailleerd programma zal in de komende weken worden vastgesteld.
Houd FaceBook en de website (hetgelehuisinprincenhage.com} in de gaten.

Brandpunt – Breda

Nu te zien bij Brandpunt – Reigerstraat 16, dé huiskamer en ideale plek om te ontmoeten, te werken of geïnspireerd te raken voor elke eigenzinnige Bredanaar, diverse werken in de winkel en vergaderzaal.

Project Woman love Trees

Voor het project Woman love Trees zoek ik nog deelnemers uit andere culturen…

Meer informatie:
art@treesbrekelmans.nl

20 en 21 mei 2023: Kunstroute Zundert

Dit jaar, 2023, een verdrievoudiging van de editie van vorig jaar. 31 kunstenaars op 20 locaties in de hele gemeente Zundert zetten de deuren van atelier of exporuimte open.
Ook mijn cursisten laten hun werk zien tijdens de expo aan de Bredaseweg 50 • 4891 SJ • Rijsbergen. Op zaterdag 20 mei is er een acoustic Jazzy & Arty programma met gaste Deborah Jacobs
Meer informatie vind je op de facebook pagina van Kunstroute Zundert