CD-project By the Way

In de zomer van 2018 droomde ik van jazz, 70’ties muziek, Flora Purim, goede muzikanten en het maken van een eigen CD. Niet lang daarna vond ik vier fantastische muzikanten uit Breda bereid mij te helpen deze droom te realiseren. Met hun niet aflatend enthousiasme voor de muziek en een open mind werden er al snel verschillende nummers verkend.

 

Dit avontuur resulteerde in de CD By the Way. De passie is voelbaar en hoorbaar in de muziek.
Ik ben Roel Bisschop (drums), Hans de Vos (bas), Gregor de Jong (gitaar) en Jan Barten (piano) heel dankbaar voor hun bijdrage aan dit project. Een verrassing was de gast-saxofonist die moeiteloos de sfeer aanvoelde. De muziek werd live opgenomen (10-11-12 Mei 2019) in Naraka Sound Studio onder de bezielende leiding van Herman Voigt.

Klik hier en luister naar de song Night & Day op het album By the Way.

U kunt de CD By the Way bestellen door middel van een mailtje met uw gegevens naar art@treesbrekelmans.nl
(prijs excl. verzendkosten: € 15,-).

Duo Revivre

Trees Brekelmans (Zang) & Desiree van Warmerdam* (Accordeon)

Revivre, wat letterlijk opleven betekent, drukt uit wat wij middels muziek willen laten ontstaan. Met een gevarieerd repertoire van bekende songs in diverse stijlen nodigen we de luisteraar uit levendig te herinneren. Ook hebben wij een speciaal interactief programma ontwikkeld en treden daarmee vaak op in diverse zorglocaties.

De beleving van de muziek haalt de eigen en persoonlijke herinneringen omhoog waardoor zij zichzelf opnieuw kunnen verbinden met levensgeluk en een gevoel van vitaliteit.
We zijn tevens verbonden aan de Stichting Kleurke, welke het welzijn van ouderen middels muziek wil bevorderen. www.kleurke.nl

* Desiree van Warmerdam (Musicus/Componist/Docent Muziek) www.desireevanwarmerdam.com